Onze behandelingen

Behandelingen

We werken met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen, zoals de hele lijn van exclusief salonmerk Schwarzkopf professional. We luisteren goed naar persoonlijke wensen maar geven ook graag advies – of het nu een totale transformatie is of de subtielste verandering, we zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen, blij de deur verlaat. We zijn vakkundig en efficiënt als je weinig tijd hebt maar maken net zo lief tijd om je uitgebreid volledig te verzorgen, inclusief hoofdmassage.

Bruidskapsels

Je haar moet op je trouwdag perfect in orde zijn. Het moet passen bij je persoonlijkheid, jurk en make-up en ook nog eens de hele dag goed in model blijven. Een bruidskapsel is dus echt het werk van specialisten. Bij Hdcolorhouse ben je aan het juiste adres voor je bruidskapsel!

Je komt eerst voor een proefkapsel naar de salon. Dat is vaak geruime tijd voor de trouwerij. Zo’n proefsessie is een uitstekende ‘generale repetitie’ voor de echte trouwdag. Dan nemen we de tijd om te bedenken hoe het kapsel er op de huwelijksdag uit gaat zien. Hierdoor weten we ook hoeveel tijd er nodig is op de dag zelf.

Ook voor een perfecte bruidsmake-up staan de topvisagisten van Colorhouse graag voor je klaar. Net als het kapsel kan ook de make-up geruime tijd voor de huwelijksdag worden uitgeprobeerd. Voor een optimaal persoonlijke behandeling kunnen de kappers en visagisten uit ons team op jouw huwelijksdag ook bij jou thuis of op de locatie. komen.

Jouw trouwdag moet in alle opzichten een hoogtepunt zijn. Daarom zorgen wij voor een perfecte look.

Interesse? Kom langs of Maak een afspraak